LOVI samosterilizirajuća bočica Anti-colic, super vent

U cijenu uključen PDV (25%).
Fiksni tečaj konverzije 1€ = 7,53450 kn

Steriliziranje u samo 90 sekundi u mikrovalnoj pećnici.

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Opis

Jedina bočica koja potiče bebu na aktivnost tijekom sisanja. Sadrži dinamičku silikonsku dudu Lovi, koja mijenja svoj oblik (produžuje se) kad se beba hrani. Potiče dijete na aktivnost tijekom sisanja, kao i kod dojenja, potiče područja koja su uključena u razvoj govora i pozitivno utječu na pravilan razvoj cijele usne šupljine.

Sadrži učinkovit sustav (SUPER VENT) odzračivanja koji sprječava stvaranje negativnog tlaka i minimizira stvaranje kolika u djetinjstvu. Posebno profilirani oblik boce omogućuje pravilan način držanja. Tijekom hranjenja bočica se pomiče u skladu s ritmom i snagom djetetovog sisanja. Boca sadrži elastični brtveni disk koji bočicu pretvara u praktičan spremnik za skladištenje hrane i poklopac / šalicu s mjernom čašicom. Dinamični vrh dude, napravljen od tanjeg sloja silikona, proteže se poput majčine bradavice. Tvrda, široka, oblikovana baza izrađena od debljeg sloja silikona zahtijeva pravilnu primjenu usana kao kod dojenja. Kanali u dudi kopiraju kanale laktacije u dojci, reguliraju protok i pritisak mlijeka u dudi.

Sustav za odzračivanje “SUPER VENT” sprječava stvaranje negativnog tlaka, minimizira stvaranje kolika u djetinjstvu. Spremnik za mlijeko – sadrži elastični brtveni disk, zahvaljujući kojem boca služi kao spremnik za nošenje i skladištenje hrane. Posebno dizajnirani čep omogućuje sigurnu sterilizaciju bočice i svih njezinih dijelova u samo 90 sekundi. Ulijte potrebnu količinu vode u poklopac, stavite sve dijelove, pokrijte bocu i stavite u mikrovalnu pećnicu. U trenu je bočica spremna za hranjenje.

Set sadrži:

 • Lovi bočica 0% BPA
 • dinamička silikonska duda Lovi – elastična brtvena ploča
 • poklopac s navojem
 • poklopac za sterilizaciju
 • poklopac

 

Upute za rad / sterilizaciju:

a) Temeljito operite sve dijelove boce, ulijte 30 ml prokuhane vode u čep (do oznake na čepu). Postavite brtveni disk, čep s navojem, dudu i kliješta u poklopac.

b) Stavite bocu naopako na poklopac. Poklopac i boca sadrže rupe za uklanjanje vodene pare tijekom sterilizacije.

c) Presavijenu bocu stavite u mikrovalnu pećnicu (možete sterilizirati najviše 6 boca odjednom) postavljenu na najveću snagu. Vrijeme sterilizacije ovisi o snazi mikrovalne pećnice i navedeno je u vremenskoj tablici na čepu boce. Ne produžujte preporučeno vrijeme sterilizacije. Nakon sterilizacije bočicu ostavite u mikrovalnoj pećnici oko 2 minute prije nego što se ohladi. Uhvatite bocu / boce za poklopac i izvadite ih iz pećnice, podijelite ih na dva dijela.

d) Napunite bocu mlijekom (ili drugom hranom). Uhvatite dudu i stavite je na bocu. Umetnite čep s navojem preko dude. Pritegnite čep. Bočica je spremna za upotrebu. Preostalu vodu izlijte iz poklopca.

Zapamtiti:

 • napunite poklopac samo prokuhanom vodom kako bi se spriječilo stvaranje kamenca
 • postavite mikrovalnu pećnicu prema podacima iz vremenske tablice
 • nalijepite naljepnicu s satnicom na mikrovalnu pećnicu
 • nikada ne produžujte preporučeno vrijeme sterilizacije
 • zapamtite da je boca nakon sterilizacije jako vruća
 • možete se opeći
 • bocu možete dezinficirati na sve druge načine

UPOZORENJE: Marka LOVI preporučuje dojenje kao najbolji i najzdraviji oblik prehrane beba. Uvijek se obratite pedijatru, babici, medicinskoj sestri ili ljekarniku za alternativne oblike hranjenja bebe. Pristupite mu samo ako je dojenje nemoguće ili nedovoljno.

Proizvođač: Lovi

Recenzije
Ostavi recenziju
Morate biti prijavljeni da bi ostavili recenziju Prijava
0,0
Na temelju 0 recenzija
5 zvjezdica
0%
4 zvjezdice
0%
3 zvjezdice
0%
2 zvjezdice
0%
1 zvjezdica
0%
0 od 0 recenzije

Nažalost, nijedna recenzija ne odgovara vašem trenutnom odabiru

Certifikat kvalitete

OEKO-TEX® STANDARD 100 je globalno priznati certifikacijski sustav za tekstil koji jamči da proizvodi ne sadrže štetne tvari koje mogu naštetiti ljudskom zdravlju. Certifikat se dodjeljuje proizvodima koji su testirani i ispunjavaju stroge kriterije u pogledu ekoloških i socijalnih parametara, osiguravajući tako sigurnost i održivost tekstilne industrije.

Česta pitanja

Dječaci
Točna dužina djeteta i unutarnja dužina nogavice, mjerena od unutarnjeg šava između nogu, do gležnja.
Djevojčice
Točna dužina djeteta i opseg ispod pazuha.
Savjetujemo da u napomenu prilikom narudžbe navedete točnu dužinu djeteta, za djevojčice i opseg ispod pazuha, a za dječake unutarnju dužinu nogavice, mjerenu od središnjeg šava između nogu do gležnja.

U svakom opisu proizvoda nalazi se mjera u centimetrima. Dijete je potrebno izmjeriti od ramena do gležnja i na tu mjeru dodati još 10ak cm. Proučite i naš vodič.

Redovan rok isporuke je 2-5 radnih dana. Ukoliko dođe do povećane gužve ili nepredviđene situacije, o produljenom roku dostave ćemo vas obavijestiti mailom.

Cijena dostave za Republiku Hrvatsku iznosi 5,00 €.
Za otoke i grad Dubrovnik cijena dostave je 7,00 €.

Cijena dostave za inozemstvo:
Slovenija – 6,00 €

Austrija, Češka, Njemačka, Mađarska i Slovačka – 11,00

Belgija, Danska, Francuska, Italija, Nizozemska, Poljska, Portugal, Španjolska i Švedska – 40,00 €

Za narudžbe iznad 130,00 € dostava je besplatna.