O nama

Veliki pozdrav svim mamama i onima koje će to tek postati.

Mali anđeo je hrvatski brand s tradicijom dugom 30 godina. Specijalizirani smo za proizvodnju svečane odjeće za bebe i djecu do 3 godine, ali i ostale baby opreme.

Svu opremu radimo u najfinijim materijalima; baziramo se na prirodne materijale, organski pamuk (GOTS) i materijale koji posjeduju certifikat OEKO Tex standard 100.

Za poseban dan u životu vašeg djeteta odaberite haljinu ili odijelo iz naše ponude svečane odjeće.

Haljine za djevojčice radimo u nekoliko stilova; od jednostavnijih (koje su nosive i u casual varijanti) do svečanih haljina s puno detalja, sa željom da zadovoljimo potrebe većine kupaca. Materijali koje koristimo u izradi haljina rade se specijalno za naš brand, brinemo za svaki detalj, kao i kvalitetu izrade.

Dječaci trebaju izgledati elegantno, a prekrasna muška odijela pravi su izazov, zato naši dizajneri pomno biraju materijale. Volimo balans između klasike i modernog, zbog toga su naša odijela prepoznatljiva. Stvaramo trendove i redovno pomičemo granice kombinacijama boja i detalja.

Proizvodnja zahtjeva obilje vještine, pažnje i ljubavi što je naposljetku prepoznatljivo na finalnom proizvodu. Uvijek se trudimo izraditi inovativne proizvode koji će usrećiti bebu i roditelje, a posebno smo ponosni na suradnju s mamama. Iz tih suradnji nastali su proizvodi koji zadovoljavaju potpuno potrebu roditelja i djece.

Slobodno se konzultirajte s nama ukoliko dvojite oko nečega, uvijek rado pomognemo, zato smo dostupni na mailu, Facebooku, Instagramu, ali i WhatsAppu porukom na broj 091 134 77 77.

Od prvoga dana Mali anđeo s vama.