NOSIBOO PRO – električni nosni aspirator

159.00 

U cijenu uključen PDV (25%).

Jednom kad probate Nosiboo, nećete moći zamisliti čišćenje nosića bez njega.
Certificirani medicinski uređaj za čišćenje nosića bebama i djeci.

Opis

Ovaj električni nosni aspirator vrhunske kvalitete pomaže očistiti male nosiće s lakoćom, brzo i učinkovito. Koristite Nosiboo Pro kod kuće i uživajte u nagrađivanom dizajnu prilagođenom djeci. Zahvaljujući usisnoj snazi koja se može podesiti, aspirator se može savršeno prilagoditi djetetovim potrebama. Nosiboo Pro će vam služiti godinama, te postati vaš najbolji pomoćnik u dječjoj sobi. Uvijek ga imajte pri ruci!

Čišćenje nosa je postalo još jednostavnije, jer je Pro u svrhu tišeg, lakšeg i bržeg pokretanja dobio poboljšani gumb za pokretanje. Nosiboo Pro je elektronsko medicinsko pomagalo premium kategorije koji bezbolno, brzo i učinkovito uklanja sekret iz nosa. Čišćenje nosića je zadaća roditelja – začepljen nosić i gornja čeljusna šupljina puna sekreta se neće sami očistiti, što može dovesti do brojnih problema i oboljenja. Iza zanimljivog dizajna, nastalim po iskustvima roditelja skriva se zbilja moćan uređaj.

Nosiboo Pro dolazi s nagrađivanim dizajnom prilagođenim djeci i podesivom usisnom snagom, koja ne samo da osigurava učinkovito čišćenje nosa, nego se savršeno prilagođava potrebama vaše bebe.
Uz ovaj nosni aspirator oprostite se od začepljenog nosića.

Glavne značajke:

 • siguran medicinski uređaj
 • brz i učinkovit
 • dizajn prilagođen djeci
 • jednostavan za čišćenje
 • potpuna kontrola usisne snage
 • patentirana Colibri glava
 • dobitnik brojnih nagrada
 • bez BPA
 • vrhunska kvaliteta
 • dizajniran i proizveden u Europi

Još pametnije čišćenje nosa

Kako bi čišćenje nosa postalo još udobnije za vas i vaše dijete, 3. generacija Nosiboo Pro-a dobila je nove funkcije. Pro je lakši za korištenje zahvaljujući pojednostavljenom gumbu za pokretanje. Dizajneri Nosiboo-a neprestano traže pametna rješenja kako bi čišćenje nosa bilo što ugodnije. Nosiboo je medicinsko pomagalo s velikom moći usisavanja. Svaka beba i svaka prehlada je drugačija, zato se Nosiboo Pro isporučuje s gumbom za upravljanje. Snaga usisavanja može se prilagoditi dobi djeteta i gustoći sluzi. Kao i uvijek, sigurnost je na prvom mjestu. Maksimalnu snagu usisavanja odredili su ENTs kako bi se zajamčilo da se ne može nanijeti nikakva šteta sluznici nosa.

Siguran medicinski uređaj

U fazi razvoja proizvoda, stručnjaci otorinolaringolozi pomogli su u stvaranju nosnog aspiratora koji uzima u obzir sve medicinske čimbenike. Ovaj najsuvremeniji medicinski uređaj dolazi s najvećom sigurnom usisnom snagom koja odgovara međunarodnim znanstvenim preporukama. Osim toga, Nosiboo Pro ne sadrži BPA, stoga se tijekom proizvodnje istog koriste sirovine koje su garantirano u potpunosti bezopasne.

Jednostavan za čišćenje

Colibri glava je jedini dio uređaja koji je potrebno isprati nakon čišćenja nosića.
Može se rastaviti i jednostavno oprati pod mlazom vode. Nisu potrebni dodatni filtri.
Video možete pogledati ovdje.

Dizajn prilagođen djeci 

Mala djeca ne moraju uvijek biti svjesna činjenice da im roditelji žele samo najbolje dok im isisavaju sekret iz nosa. Čaroban dizajn Nosiboo Pro uređaja savršen je za odvraćanje pažnje najmlađih tijekom ispumpavanja nosića.
Ako se obitelj poveća, ili ste izgubili neki od djelova, uvijek možete naručiti i zamjenski set.
Video

Potpuna kontrola usisne snage 

Svaka beba i svaka prehlada je drukčija, i zbog toga je Nosiboo Pro opremljen kontrolnim gumbom. Usisna snaga se može prilagoditi dobi djeteta i gustoći sekreta. Kao i uvijek, sigurnost je na prvom mjestu. Otorinolaringolozi su odredili maksimalnu usisnu snagu kako bi se u potpunosti spriječilo ozljeđivanje u slučaju prekomjerne ili nepravilne uporabe.
Jačina usisavanja može se podesiti da bude primjerena kako za dojenčad tako i za djecu, ali i odrasle.
Nakon priključenja na struju uređaj počinje isisavati na podešenoj jačini jednim pritiskom na gumb.
Colibri glava koja dodiruje nosić zadrži isisan sekret.
Uređaj s patentiranom, fleksibilnom Colibri glavom brzo i učinkovito isisa sekret iz nosića bez da iritira nosnu sluznicu.
Jačina usisa je podesiva: 0,04 – 0,08 bara bez opasnosti od oštećenja sluznice
Razina buke: 60 dB – 70 dB
Težina: 1090g

Kada dijete počinje samostalno sjediti, uređaj upotrebljavajte tako da vam dijete sjedi u naručju. Zagrlite ga jednom rukom ili ga stavite u sjedeći položaj; pritom mu jastukom poduprite kralježnicu.
Dijete ne stavljajte u ležeći položaj i ne pritišćite slobodnu nosnicu. Tijekom uporabe dio Colibri glave priključen uz usisnu cijev neka gleda prema dolje. Colibri glavu tijekom uporabe i dok je sekret u njoj ne okrećite naglavačke.

Nosiboo možete upotrebljavati više puta na dan, bez straha.
Preporučamo upotrebu uređaja prije spavanja, hranjenja i dojenja, da djetetu osigurate lako i mirno disanje.

Pakiranje uključuje:

 •  Aspiracijsku glavu u obliku kolibrića s nastavkom čišćenje (za novorođenče)
 •  Fleksibilnu cijev
 •  Strujni adapter (EU)
 •  Standardni nastavak za nosić
 •  Četkicu za čišćenje

Neka čišćenje nosića postane zabava!

Nagrađivani europski dizajn
Nosiboo Pro je osvojio glavne međunarodne nagrade za dizajn zbog svog jedinstvenog, izvanrednog koncepta i izgleda.
Nosiboo Pro je dizajniran i proizveden u Europi.
Više možete pogledati na videu: Nosiboo PRO 

 

VAŽNO!

Koristiti isključivo u skladu s uputama priloženim uz kupljeni uređaj. Nenamjenska uporaba može uzročiti opasnost! Ne koristite nosni aspirator za ispiranje nosa! Ne koristite uređaj u kupatilu ili sparnom odnosno mokrom okruženju.

KUPNJA TEHNIČKE ROBE 
Reklamacije uvažavamo prema specifikaciji proizvođača za proizvod koji ste kupili. Svaki proizvod koji se reklamira ide u ovlašteni servis na pregled. Proizvode u trgovini ne mijenjamo prije nego ih pregleda ovlašteni servis. Proizvode u trgovini nećemo ispitivati na osnovnu funkcionalnosti niti ćemo detektirati kvar na licu mjesta. Tehnički proizvod s nedostatkom/neispravan mora dobiti od ovlaštenog servisera “potvrdu o neispravnosti i nepopravljivosti”. Na temelju te potvrde, a u jamstvenom roku ostvarujete pravo na popravak/zamjenu za novi proizvod, ako se utvrdi da je kvar tehničke prirode. Servis i rezervne dijelove osigurava proizvođač, Attract Kft, Mađarska.

Neispravni uređaj možete poslati direktno u ovlašteni servis ili ga poslati na našu adresu, nakon čega ćemo ga mi proslijediti u ovlašteni servis. Mi nismo ovlašteni servis i ne utvrđujemo da li je neki proizvod ispravan ili ne, niti odlučujemo o tome hoće li će biti zamijenjen/popravljen, sve reklamacije proslijeđujemo u ovlaštene servise. Prilikom prijave neispravnog proizvoda obavezno priložiti kopiju računa, jamstveni list, opis kvara te kompletnu dokumentaciju i orginalnu ambalažu.

U jamstvo ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona ili ishabanosti uređaja. Kupac prilikom uručenja kupljene robe treba provjeriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 48 sati od preuzimanja kupljene robe. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti. Ne odobravamo povrat ispravnih, a korištenih proizvoda ili robe koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otvorena nakon dostave.

Tehnički proizvodi mogu se vratiti isključivo neotvoreni, nekorišteni, u originalnoj ambalaži, sa sigurnosnom naljepnicom na njoj. Ukoliko je proizvod vraćen neispravan, s većim oštećenjima ili bez dijelova i dokumentacije, te ukoliko se isti ne dostave u naknadnom roku od 8 dana, smatra se da Kupac nije ispunio svoju obavezu povrata robe te Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava u cijelosti već se može raditi procjena umanjenja vrijednosti proizvoda.

Recenzije
Ostavi recenziju
Morate biti prijavljeni da bi ostavili recenziju Prijava
0,0
Na temelju 0 recenzija
5 zvjezdica
0%
4 zvjezdice
0%
3 zvjezdice
0%
2 zvjezdice
0%
1 zvjezdica
0%
0 od 0 recenzije

Nažalost, nijedna recenzija ne odgovara vašem trenutnom odabiru

Certifikat kvalitete

OEKO-TEX® STANDARD 100 je globalno priznati certifikacijski sustav za tekstil koji jamči da proizvodi ne sadrže štetne tvari koje mogu naštetiti ljudskom zdravlju. Certifikat se dodjeljuje proizvodima koji su testirani i ispunjavaju stroge kriterije u pogledu ekoloških i socijalnih parametara, osiguravajući tako sigurnost i održivost tekstilne industrije.

Česta pitanja

Dječaci
Točna dužina djeteta i unutarnja dužina nogavice, mjerena od unutarnjeg šava između nogu, do gležnja.
Djevojčice
Točna dužina djeteta i opseg ispod pazuha.
Savjetujemo da u napomenu prilikom narudžbe navedete točnu dužinu djeteta, za djevojčice i opseg ispod pazuha, a za dječake unutarnju dužinu nogavice, mjerenu od središnjeg šava između nogu do gležnja.

U svakom opisu proizvoda nalazi se mjera u centimetrima. Dijete je potrebno izmjeriti od ramena do gležnja i na tu mjeru dodati još 10ak cm. Proučite i naš vodič.

Redovan rok isporuke je 2-5 radnih dana. Ukoliko dođe do povećane gužve ili nepredviđene situacije, o produljenom roku dostave ćemo vas obavijestiti mailom.

Cijena dostave za Republiku Hrvatsku iznosi 5,00 €.
Za otoke i grad Dubrovnik cijena dostave je 7,00 €.

Cijena dostave za inozemstvo:
Slovenija – 6,00 €

Austrija, Češka, Njemačka, Mađarska i Slovačka – 11,00

Belgija, Danska, Francuska, Italija, Nizozemska, Poljska, Portugal, Španjolska i Švedska – 40,00 €

Za narudžbe iznad 130,00 € dostava je besplatna.