Poklon bon – Mali anđeo – Petit angel

od 50.00 

U cijenu uključen PDV (25%).

Idealan poklon za djecu i roditelje. Neka sami odaberu ono što im je potrebno i što im se sviđa.

Opis

Stigla je beba, idete na babinje, rođendan ili spremate poklon za neku drugu prigodu?
Poklon bon uvijek je dobra ideja.
Ako niste sigurni što treba roditeljima ili djetetu, uvijek možete kupiti online poklon bon na našoj web stranici. Kad pošaljete narudžbu ili odaberete željeni iznos na poklon bonu, u napomeni navedite “od koga je” i “za koga je” poklon bon, pa ćemo vam ga mi ispuniti i poslati mailom. Ako želite neki drugi iznos na poklon bonu, javite nam se mailom i bon prilagodimo vašim potrebama. (Minimalan iznos je 50 €)

Poklon bon plaća se isključivo internet bankarstvom, ne vrijedi ako ga mi smo ispunili i uveli taj bon u bazu. Poklon bon dolazi u online obliku (na mail), a vi ga ispunjenoga možete isprintati ili proslijediti mailom onom kome poklanjate.

Odličan i brz poklon, dostupan u svakom trenutku, čak i par minuta prije nego vam treba.

 

ODREDBE I OPĆI UVJETI O KORIŠTENJU MALI ANĐEO POKLON BONA

Merkur1992 d.o.o , Vinogradska 2, Pitomača , Izdavatelj je poklon bona (u daljnjem tekstu: Izdavatelj).

Općim uvjetima korištenja poklon bona određuju se prava i obveze korištenja poklon bona, te su navedeni uvjeti obvezujući za sve Korisnike poklon bona.
Kupovinom i preuzimanjem poklon bona smatra se da je Korisnik suglasan i prihvaća opće uvjete.

KORIŠTENJE MALI ANĐEO POKLON BONA

Poklon bon je sredstvo plaćanja u papirnatom (online) obliku. Izdavatelj ga izdaje uz uplatu sredstava koju vrši i čiju visinu određuje Kupac, i u skladu s općim uvjetima obvezan ga je prihvatiti kao sredstvo plaćanja za robu koja se prodaje putem web trgovine www.mali.andjeo.com.hr Izdavatelja u Republici Hrvatskoj. Poklon bon može kupiti fizička i pravna osoba, te ne postoji ograničenje u vidu količine i iznosa kupnje.
Iznos na poklon bonu važeći je godinu dana od kupnje.
Na kupnju Poklon bona ne odobravaju se nikakvi popusti, te isti ne podliježu sezonskom sniženju, posebnim oblicima prodaje ili loyalty pogodnostima.

VAŽNO

 • Poklon bon glasi na ime, te stoga nije prenosiv. 
 • Poklon bon nije moguće zamijeniti za novac.
 • Vrijednost Poklon bona mora se iskoristiti jednokratno u ukupnom iznosu na koji je Poklon bon izdan.
 • Izdavatelj uzima za pravo da ga prihvati kao plaćanje samo ako je iznos kupnje jednak ili veći od nominalnog iznosa Poklon bona. Ukoliko iznos na Poklon bonu nije dostatan za podmirenje cijelog računa, ostatak se može podmiriti internet bankarstvom.
 • U slučaju da je vrijednost kupovine niža od vrijednosti Poklon bona, Izdavatelj nije u mogućnosti provesti takvu naplatu niti prihvatiti plaćanje poklon bonom u takvoj situaciji.
 • Izdavatelj ne može vratiti ostatak iznosa u novcu.
 • Poklon bon kupljen u web trgovini može se samo iskoristiti u web trgovini u kojoj je kupljen.
 • Povrat novca za kupljeni Poklon bon nije moguć, osim u slučaju ostvarivanja zakonskog prava za povrat kupljenog proizvoda (reklamiranje artikla s materijalnom nedostatkom).
 • Povrata novca ili dijela novca za kupljeni Poklon bon nema
 • Poklon bon moguće je koristiti samo na kupnju proizvoda brandova Mali anđeo i Petit Angel
 • Obveza Izdavatelja Poklon bona nastaje u trenutku kada Kupac uplati iznos za kupnju Poklon bona. U slučaju gubitka, krađe Poklon bona koji onemogućuje korištenje Poklon bona, Izdavatelj nije dužan isplatiti odštetu Kupcu ili Korisniku poklon bona. Izdavatelj može odbiti poklon bon ako utvrdi da je krivotvoren ili ako je njegova valjanost istekla. Izdavatelj nije dužan provjeravati identitet donositelja poklon bona pri njegovom korištenju. Izdavatelj ne odgovara za gubitak poklon bona niti se može tražiti poništenje izgubljenog/ukradenog poklon bona. Obveza Izdavatelja poklon bona prestaje u trenutku kada ga Izdavatelj prihvati kao sredstvo plaćanja za robu, istekom valjanosti poklon bona ili ako poklon bon postane nevažeći zbog bilo koje od okolnosti iz ovih općih uvjeta
 • Reklamacije kao i dodatne informacije vezane uz korištenje Poklon bona, moguće je rješavati putem maila:
  maliandjeo.butik@gmail.com

Kupac i Korisnik prihvaćaju Opće uvjete poslovanja s poklon bonom, te se smatra da su s istima upoznati.

OBVEZE KORISNIKA POKLON BONA

Korisnik poklon bona može ga koristiti isključivo na način da ga priloži Izdavatelju kao sredstvo plaćanja prilikom kupnje robe (slanjem fotografije Poklon bona na mail Izdavatelja). U slučaju da je vrijednost kupnje viša od vrijednosti iznosa na poklon bonu, Korisnik mora nadoplatiti razliku. Vrijednost kupnje ne može biti niža od vrijednosti iznosa na bonu. Ukoliko je iznos bona manji od 130€, u isti je već uračunata poštarina od 5€ (osim ako poštarina nije plaćena prilikom kupnje bona) . Ako je iznos bona veći od 130€, moguće je koristiti puni iznos poklon bona za kupnju proizvoda, jer je poštarina besplatna.

Proizvodi kupljeni poklon bonom mogu se zamijeniti samo za isti proizvod u većoj ili manjoj veličini, u tim slučajevima potrebno je nadoknaditi razliku ako je iznos proizvoda za koji mijenjate veća. Ukoliko je iznos proizvoda manji, nije moguće izvršiti povrat dijela novca, jer se bon smatra već iskorištenim. Također, u oba slučaja potrebno je nadoknaditi troškove poštarine koju zamjena prouzrokuje.

OSTALE ODREDBE

Na poklon bonu nije dozvoljeno išta pisati, brisati, precrtavati ili popravljati. U suprotnom će se smatrati nevažećim.

Recenzije
Ostavi recenziju
Morate biti prijavljeni da bi ostavili recenziju Prijava
0,0
Na temelju 0 recenzija
5 zvjezdica
0%
4 zvjezdice
0%
3 zvjezdice
0%
2 zvjezdice
0%
1 zvjezdica
0%
0 od 0 recenzije

Nažalost, nijedna recenzija ne odgovara vašem trenutnom odabiru

Certifikat kvalitete

OEKO-TEX® STANDARD 100 je globalno priznati certifikacijski sustav za tekstil koji jamči da proizvodi ne sadrže štetne tvari koje mogu naštetiti ljudskom zdravlju. Certifikat se dodjeljuje proizvodima koji su testirani i ispunjavaju stroge kriterije u pogledu ekoloških i socijalnih parametara, osiguravajući tako sigurnost i održivost tekstilne industrije.

Česta pitanja

Dječaci
Točna dužina djeteta i unutarnja dužina nogavice, mjerena od unutarnjeg šava između nogu, do gležnja.
Djevojčice
Točna dužina djeteta i opseg ispod pazuha.
Savjetujemo da u napomenu prilikom narudžbe navedete točnu dužinu djeteta, za djevojčice i opseg ispod pazuha, a za dječake unutarnju dužinu nogavice, mjerenu od središnjeg šava između nogu do gležnja.

U svakom opisu proizvoda nalazi se mjera u centimetrima. Dijete je potrebno izmjeriti od ramena do gležnja i na tu mjeru dodati još 10ak cm. Proučite i naš vodič.

Redovan rok isporuke je 2-5 radnih dana. Ukoliko dođe do povećane gužve ili nepredviđene situacije, o produljenom roku dostave ćemo vas obavijestiti mailom.

Cijena dostave za Republiku Hrvatsku iznosi 5,00 €.
Za otoke i grad Dubrovnik cijena dostave je 7,00 €.

Cijena dostave za inozemstvo:
Slovenija – 6,00 €

Austrija, Češka, Njemačka, Mađarska i Slovačka – 11,00

Belgija, Danska, Francuska, Italija, Nizozemska, Poljska, Portugal, Španjolska i Švedska – 40,00 €

Za narudžbe iznad 130,00 € dostava je besplatna.