Godišnji odmor – Blagdani 2023.

christmas photo, christmas card

Napokon je došlo vrijeme da zastanemo, udahnemo duboko i uživamo u blagdanima! 🎄✨
Ova godina bila je ispunjena izazovima i radom, ali također i divnim trenucima koje smo proveli u druženju s vama. 🌟

Želimo se osvrnuti na godinu za nama i izraziti duboku zahvalnost svim našim dragim kupcima. Vaša podrška i vjernost cijele godine su bili temelj našeg rasta i uspjeha. Hvala vam što ste odabrali našu trgovinu i što ste dopustili da budemo dio vaših života.

Vaše narudžbe primamo do 18.12. i iste će biti isporučene do kraja godine. Zbog povećanog broja narudžbi, narudžbe koje primamo zadnji tjedan (11. – 18.12.) bit će poslane do 22.12.2023. Narudžbe primljene iza 18.12. ćemo isporučiti samo ako ih budemo imali na lageru, a ako ne, ponudit ćemo vam zamjenski proizvod ili dostavu iza 8.1.2024. Ukoliko vam ni jedna opcija ne bude prihvatljiva, narudžbu ćemo otkazati.
Zbog kolektivnog godišnjeg odmora povrati i zamjene trebaju biti realizirane do 22.12.2023. ili neće moći biti realizirane do 8.1.2024.

Sada je vrijeme da se opustimo i proslavimo blagdane s obitelji i prijateljima. Godišnji odmor je prilika da se napunimo pozitivnom energijom, da se opustimo i uživamo u malim stvarima koje nas čine sretnima. Bez obzira na to kako provodite ove blagdane, želimo vam obilje smijeha, ljubavi i topline oko vas.

Nastavljamo s radom 8.1.2024. kako bismo vam osigurali najbolje proizvode i uslugu i u novoj godini. Vaša podrška nam znači sve i veselimo se što ćemo i dalje ispunjavati vaše narudžbe i biti dio odrastanja vaše djece.

Hvala vam još jednom na povjerenju i podršci. Sretan Božić i blagdani svima! 🎁🌟

 

Pročitaj još