Mali anđeo i donacije

Mali anđeo aktivno sudjeluje u donacijama već dugi niz godina. Nekoliko akcija organizirali smo sami, a neke skupa sa svojim partnerima. Kako smo firma koja se bavi proizvodnjom dječje opreme, tako se naše donacije prvenstveno baziraju na donacijama proizvoda za djecu.

Jedna od najvećih donacija, a ujedno i iznimka, napravljena je za vrijeme pandemije Covid19. Za vrijeme velike nestašice maski i prije samog početka lockdowna 2020.godine, pokrenuli smo veliku akciju donacija pamučnih maski svim bolnicama u Hrvatskoj, kao i raznim drugim zdravstvenim ustanovama i raznim udrugama. U izradi maski za bolnice, priskočili su nam u pomoć mali, a zapravo veliki ljudi, koji su pomogli svojim radom da se izrade maske u što skorijem roku. U manje od 2 mjeseca opremili smo gotovo sve zdravstvene ustanove na našem popisu, kao i udruge.
Više o toj akciji možete pročitati ovdje.

Istovremeno, priključili smo se akciji Tvornice snova za Petrovu bolnicu koja je stradala u ožujku 2020.; tako se zajedničkim snagama doniralo robe u vrijednosti oko 55000,00 kn potrebne najmanjima – Palčićima.

Godinama prije u suradnji s udrugom Palčići napravili smo akciju “U Malom anđelu tetrice kupi i donaciju za Palčiće skupi” i u sklopu iste i uz pomoć svojih kupaca, donirali gotovo svakoj bolnici u Hrvatskoj po 500 tetra pelena i popratnih proizvoda, upravo za neonatologije i najmanje heroje.

Jedna od zadnjih većih donacija išla je na Banovinu 2020., dan nakon katastrofalnog potresa, kad smo uz pomoć svojih sumještana prikupili potrepštine za bebe, a uz pomoć momaka velikog srca obišli potrebite obitelji s bebama i malom djecom u Glini, Petrinji i Sisku.

Ni razne druge humanitarne akcije nisu izostale svih ovih godina; neke smo odradili samostalno, a neke uz pomoć malih-velikih ljudi.
Od srca se zahvaljujemo svima koji su uz nas sve ove godine, svima koji svojom kupnjom pomažu da radimo, rastemo i napredujemo, a samim time da i dalje pokrećemo humanitarne akcije i sudjelujemo u donacijama.

HVALA VAM ❤️

Pročitaj još