Mali anđeo slavi svoj 12. web rođendan

kupon za popust, mali anđeo

Iako je brand Mali anđeo na tržištu već 30 godina, danas isto slavimo rođendan.
Davne 2010. godine na datum 13.10. pokrenuta je Facebook stranica Mali anđeo, kako bi naši proizvodi postali dostupni svima u Hrvatskoj, a i šire. Tada je službeno počela i naša web prodaja.
Od tada do danas podijelili smo s vama puno lijepih trenutaka, a želimo i dalje stvarati proizvode koji vesele vas i vašu djecu.
Mali anđeo je vodeći brand u proizvodnji svečane odjeće i opreme za bebe na ovim prostorima, a sada je pravo vrijeme da upotpunite svoju kolekciju ili se po prvi puta uvjerite u kvalitetu naših proizvoda.

Kako bi proslavili naš rođendan, darujemo vam popust 20% na sve proizvode branda Mali anđeo i ekskluzivne linije proizvoda Petit Angel. Minimalni iznos narudžbe za primjenu kupona je 150,00 kn.
Popust se jedino obračunava uz kupon: ROĐENDAN20 (ukoliko niste unijeli kupon u vašu narudžbu, isti se neće moći naknadno primijeniti)

Također, možete ostvariti i 10% popust na NOSIBOO PRO2 uz unos kupona ROĐENDAN10.

nosiboo, nosiboo pro, nosiboo pro2, nosiboo mali anđeo, nosiboo aspirator, aspirator za nos, najbolji aspirator, aspirator za bebe, dječji aspiratorPopuste nije moguće kombinirati i zbrajati, niti se odnose na već snižene proizvode.
Kupon ROĐENDAN20 vrijedi 48h, a kupon ROĐENDAN10 24h; ili do isteka zaliha

Pročitaj još