Obavijest za kupca

Sredstva vraćamo uplatom na račun, a ako je plaćeno karticom, sredstva će biti vraćena preko kartične kuće.

U slučaju jednostranog raskida ugovora postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača, odnosno Zakonu o obveznim odnosima. Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora prilikom Internet kupovine.

Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena.

Više informacija: https://mali.andjeo.com.hr/uvjeti-kupovine/#povrat-zamjena

Odgovor na reklamacijski zahtjev kupac će primiti u roku od 14 dana od dana zaprimanja reklamacijskog zahtjeva putem e-maila.

Povrat novčanih sredstava kupcu, ako na isto ostvari pravo, bit će odrađen najkasnije u roku od 14 dana od datuma upućivanja odgovora na reklamacijski zahtjev.

Proizvodi koji su zaprimljeni na servis: kvarove i nedostatke otkloniti ćemo u razumnom roku, računajući od dana primitka reklamacijskog zahtjeva. U slučaju nemogućnosti otklanjanja kvara i nedostatka neispravan proizvod koji je pod garancijom zamijeniti ćemo novim i ispravnim. Reklamacije uvažavamo prema specifikaciji proizvođača za proizvod koji ste kupili. Detaljne informacije o reklamaciji : https://mali.andjeo.com.hr/uvjeti-kupovine/#reklamacije

Uz reklamacijski zahtjev potrebno je priložiti račun i jamstveni list!

POVRATAK NA REKLAMACIJSKI OBRAZAC