Krsna košuljica Sweet angel (s imenom)

18.00 

U cijenu uključen PDV (25%).

Krsna košuljica s vezom anđeoskih krila. Moguća personalizacija.

Opis

Krsna košuljica Sweet angel novi je model košuljice za krštenje. Predstavlja spoj tradicije i suvremenog dizajna, i neizostavna je prilikom obreda krštenja. Izrađena je od finog satena i prilikom obreda naslanja se na bebu.

Krštenje je značajna ceremonija u mnogim obiteljima diljem svijeta, obilježena simbolikom i tradicijom. Ova krsna košuljica nadahnuta je upravo tom dubokom simbolikom i želi vam pružiti odabir koji će održati duh te svečanosti. Motiv anđeoskih krila za vašeg malog anđela.

Kako bi stvorili uspomenu na taj dan, možete je i personalizirati imenom i datumom krštenja. Na ovoj košuljici ime i datum idu ispod motiva krila, manji su i decentni kako bi odgovarali nježnom dizajnu košuljice.

Simbolika krsne košuljice:

  • Čistoća i Nevinost: Simbolizira čistoću i nevinost djeteta koje će biti kršteno. Bijela boja košuljice često predstavlja čisto platno, simbolizirajući početak novog života u vjeri.
  • Svečanost: Predstavlja svečanu odjeću prikladnu za važan vjerski događaj poput krštenja. Njezina elegancija dodaje posebnu dimenziju obredu.
  • Povezanost s Tradicijom: Odabrana krsna košuljica nosi simbol anđeoskih krila.
  • Usklađivanje s Drugim Elementima Krštenja: Često se usklađuje s drugim elementima poput krsnih haljina, odijela i svijeće, stvarajući koherentan i svečan izgled.

Krsna košulja je stoga više od običnog odjevnog komada; ona nosi sa sobom duboku simboliku i predstavlja posebno odabrani komad odjeće za važan trenutak u životu djeteta i obitelji.

Košuljica je dugačka oko 25 cm.

Kao glavnu odjeću prilikom krštenja odaberite neko od odijela ili haljina iz naše ponude. Skombinirajte svijeću i cipelice za vaše dijete i oduševite sve prisutne.

Boja: 

Za ovaj model krsne košuljice koriste se srebrena ili zlatna boja veza. Ako uzimate personalizaciju, napravit ćemo cijeli vez sa slikom i imenom u boji koju odaberete.

Komplet sadrži: krsnu košuljicu i satensku maramicu

Sirovinski sastav:

100% poliester (saten)

Proizvedeno u Hrvatskoj, EU.

Brand: Mali anđeo

Recenzije
Ostavi recenziju
Morate biti prijavljeni da bi ostavili recenziju Prijava
0,0
Na temelju 0 recenzija
5 zvjezdica
0%
4 zvjezdice
0%
3 zvjezdice
0%
2 zvjezdice
0%
1 zvjezdica
0%
0 od 0 recenzije

Nažalost, nijedna recenzija ne odgovara vašem trenutnom odabiru

Certifikat kvalitete

OEKO-TEX® STANDARD 100 je globalno priznati certifikacijski sustav za tekstil koji jamči da proizvodi ne sadrže štetne tvari koje mogu naštetiti ljudskom zdravlju. Certifikat se dodjeljuje proizvodima koji su testirani i ispunjavaju stroge kriterije u pogledu ekoloških i socijalnih parametara, osiguravajući tako sigurnost i održivost tekstilne industrije.

Česta pitanja

Dječaci
Točna dužina djeteta i unutarnja dužina nogavice, mjerena od unutarnjeg šava između nogu, do gležnja.
Djevojčice
Točna dužina djeteta i opseg ispod pazuha.
Savjetujemo da u napomenu prilikom narudžbe navedete točnu dužinu djeteta, za djevojčice i opseg ispod pazuha, a za dječake unutarnju dužinu nogavice, mjerenu od središnjeg šava između nogu do gležnja.

U svakom opisu proizvoda nalazi se mjera u centimetrima. Dijete je potrebno izmjeriti od ramena do gležnja i na tu mjeru dodati još 10ak cm. Proučite i naš vodič.

Redovan rok isporuke je 2-5 radnih dana. Ukoliko dođe do povećane gužve ili nepredviđene situacije, o produljenom roku dostave ćemo vas obavijestiti mailom.

Cijena dostave za Republiku Hrvatsku iznosi 5,00 €.
Za otoke i grad Dubrovnik cijena dostave je 7,00 €.

Cijena dostave za inozemstvo:
Slovenija – 6,00 €

Austrija, Češka, Njemačka, Mađarska i Slovačka – 11,00

Belgija, Danska, Francuska, Italija, Nizozemska, Poljska, Portugal, Španjolska i Švedska – 40,00 €

Za narudžbe iznad 130,00 € dostava je besplatna.