Svijeća za krštenje – krsna svijeća – dječaci

15.00 

U cijenu uključen PDV (25%).

Svijeće izrađene u uzorku odijela koje naručite iz naše ponude.

Dostupno uz narudžbu

Opis

Svijeća za krštenje neophodna je na taj poseban dan u životu jedne bebe. Upaljena krsna svijeća je simbol života po Kristu i Duhu Svetome.

Ova svijeća za krštenje radi se kao komplet odijelu koje odaberete, svaka je unikatna, drukčija.
Kad odaberete odijelo, mi ćemo svijeću ukrasiti istim materijalom kao što je odabrana odjeća.

*ovu svijeću moguće je naručiti ako uzimate odijelo iz naše ponude, tako da i svijeću izgledom prilagodimo. Ukoliko nemate naše odijelo, kad naručite svijeću, poslat ćemo onu koju imamo na zalihama, njen dizajn nije moguće birati.

Svijeća predstavlja važan element krštenja, religijskog obreda koji označava prijelaz osobe u kršćanstvo. Svijeća simbolizira svjetlost Krista koja obasjava put krštenika u njegovom duhovnom putovanju. Svijeća je tradicionalno bijele boje, što simbolizira čistoću i nevinost, a ukras na sviječi kombiniramo sa odijelom koje odaberete.

U mnogim kršćanskim zajednicama, svijeća se koristi tijekom krštenja kao simbol vjere i prijelaza u kršćanstvo. Obično se svijeća pruža roditeljima krštenika ili kumovima, koji zapale svijeću za vrijeme obreda i daju je kršteniku kao znak njegovog krštenja. Ova svijeća obično se daje kršteniku kao trajni podsjetnik na njegov dan krštenja i životni put koji će voditi.

Sirovinski sastav:
100% parafin (svijeća)
100% pamuk ukras + satenske trakice

Recenzije
Ostavi recenziju
Morate biti prijavljeni da bi ostavili recenziju Prijava
0,0
Na temelju 0 recenzija
5 zvjezdica
0%
4 zvjezdice
0%
3 zvjezdice
0%
2 zvjezdice
0%
1 zvjezdica
0%
0 od 0 recenzije

Nažalost, nijedna recenzija ne odgovara vašem trenutnom odabiru

Certifikat kvalitete

OEKO-TEX® STANDARD 100 je globalno priznati certifikacijski sustav za tekstil koji jamči da proizvodi ne sadrže štetne tvari koje mogu naštetiti ljudskom zdravlju. Certifikat se dodjeljuje proizvodima koji su testirani i ispunjavaju stroge kriterije u pogledu ekoloških i socijalnih parametara, osiguravajući tako sigurnost i održivost tekstilne industrije.

Česta pitanja

Dječaci
Točna dužina djeteta i unutarnja dužina nogavice, mjerena od unutarnjeg šava između nogu, do gležnja.
Djevojčice
Točna dužina djeteta i opseg ispod pazuha.
Savjetujemo da u napomenu prilikom narudžbe navedete točnu dužinu djeteta, za djevojčice i opseg ispod pazuha, a za dječake unutarnju dužinu nogavice, mjerenu od središnjeg šava između nogu do gležnja.

U svakom opisu proizvoda nalazi se mjera u centimetrima. Dijete je potrebno izmjeriti od ramena do gležnja i na tu mjeru dodati još 10ak cm. Proučite i naš vodič.

Redovan rok isporuke je 2-5 radnih dana. Ukoliko dođe do povećane gužve ili nepredviđene situacije, o produljenom roku dostave ćemo vas obavijestiti mailom.

Cijena dostave za Republiku Hrvatsku iznosi 5,00 €.
Za otoke i grad Dubrovnik cijena dostave je 7,00 €.

Cijena dostave za inozemstvo:
Slovenija – 6,00 €

Austrija, Češka, Njemačka, Mađarska i Slovačka – 11,00

Belgija, Danska, Francuska, Italija, Nizozemska, Poljska, Portugal, Španjolska i Švedska – 40,00 €

Za narudžbe iznad 130,00 € dostava je besplatna.