Tješilica za bebe

11.00 

U cijenu uključen PDV (25%).

Utjeha i sigurnost upakirani u jednu malu krpicu.

Opis

Tješilica je prijatelj u svim avanturama odrastanja. Najbolje doba za uvođenje tješilice je s navršenih 6 mjeseci života, kad nastupaju razvojne promjene stresne za svako dijete, a to je početak samostalnosti i odvajanje od roditelja. Tješilica, manja dekica ili plišana igračka, pružaju sigurnosti i utjehu, te pomažu u bezbolnijem prijelazu u novu životnu fazu. Iako se roditeljima nekad čini da dijete tješilicu nikad neće prerasti, brojna istraživanja dokazala su kako je prisustvo tješilice u djetetovom životu od velikog značenja za njegov emocionalni razvoj.

Studije su pokazale da se djeca koja nose tješilicu bolje nose sa stresnim situacijama. Tješilice su također sjajan poklon za novorođenčad. Dijete će se vjerojatno jako vezati za svoju tješilicu, koja će i češće biti u pranju, tako da je preporuka da kupite više komada, kako imali u pričuvi.
Mekane igračke namjenjene su za maženje. Djeca prilikom maženja razvijaju senzoričke sposobnosti, te tako preko osjetila doživljavaju stvari i same sebe. Poslije možete tješilice uključiti u djetetovu igru pretvaranja i time poticati njegov govorni i socijalni razvoj.

Možete izabrati između mišića i zečića (u napomeni prilikom dovršetka narudžbe navedite oblik).

Materijal:
lice – 96% pamuk, 4% elastin (jersey)
naličje – 100% mikrofibra (minky)

Recenzije
Ostavi recenziju
Morate biti prijavljeni da bi ostavili recenziju Prijava
0,0
Na temelju 0 recenzija
5 zvjezdica
0%
4 zvjezdice
0%
3 zvjezdice
0%
2 zvjezdice
0%
1 zvjezdica
0%
0 od 0 recenzije

Nažalost, nijedna recenzija ne odgovara vašem trenutnom odabiru

Certifikat kvalitete

OEKO-TEX® STANDARD 100 je globalno priznati certifikacijski sustav za tekstil koji jamči da proizvodi ne sadrže štetne tvari koje mogu naštetiti ljudskom zdravlju. Certifikat se dodjeljuje proizvodima koji su testirani i ispunjavaju stroge kriterije u pogledu ekoloških i socijalnih parametara, osiguravajući tako sigurnost i održivost tekstilne industrije.

Česta pitanja

Dječaci
Točna dužina djeteta i unutarnja dužina nogavice, mjerena od unutarnjeg šava između nogu, do gležnja.
Djevojčice
Točna dužina djeteta i opseg ispod pazuha.
Savjetujemo da u napomenu prilikom narudžbe navedete točnu dužinu djeteta, za djevojčice i opseg ispod pazuha, a za dječake unutarnju dužinu nogavice, mjerenu od središnjeg šava između nogu do gležnja.

U svakom opisu proizvoda nalazi se mjera u centimetrima. Dijete je potrebno izmjeriti od ramena do gležnja i na tu mjeru dodati još 10ak cm. Proučite i naš vodič.

Redovan rok isporuke je 2-5 radnih dana. Ukoliko dođe do povećane gužve ili nepredviđene situacije, o produljenom roku dostave ćemo vas obavijestiti mailom.

Cijena dostave za Republiku Hrvatsku iznosi 5,00 €.
Za otoke i grad Dubrovnik cijena dostave je 7,00 €.

Cijena dostave za inozemstvo:
Slovenija – 6,00 €

Austrija, Češka, Njemačka, Mađarska i Slovačka – 11,00

Belgija, Danska, Francuska, Italija, Nizozemska, Poljska, Portugal, Španjolska i Švedska – 40,00 €

Za narudžbe iznad 130,00 € dostava je besplatna.